ss

Conall

Stílus cégeknek

Home  |  Stílus cégeknek

Céges csapatépítő stílustréning

Csapatépítés a STÍLUS jegyében! Ha már voltatok közösen főzni, kiszabadulni, bortkóstolni, lövöldözni, falat mászni és vitorlázni, akkor van egy jó ötletünk a folytatásra! Referenciákért keress meg, adjuk a kontaktokat!

Minden esetben cégre szabott tematikát dolgozunk ki, ami a 3 órás, pár fős szalonunkban szervezett tréningtől kezdve a 2 napos, extra programokkal tűzdelt „ottalvós” tréningekig bármilyen formában megvalósítható.

A stílus férfiakat és nőket egyaránt érdekel, mindenki szeretne jólöltözött, sikeres és megnyerő lenni, de sokaknak ehhez segítségre van szüksége. Hát, akkor kössétek össze a kellemeset a hasznossal és szervezzük meg a következő csapatépítőtöket együtt, tele színes(!), stílusos, stylistos,  illatos, trendi, vicces, közelhozó programmal!

A stílus-szakmai részen túl a teljesen profi megközelítést és moderálást a 20 éve egyéni és vállalati coachinggal, szervezetfejlesztéssel, tréningszervezéssel foglalkozó kollégánk biztosítja, aki klasszikus csapatfejlesztő programokat és játékokat és szívesen hoz, ha van olyan terület, ahol fejlődnétek. Izgalmas programpontok:

  • Színelmélet előadás és egyenként színelemzés, színtípus besorolás Mártival
  • Alkatelemzés, trükkös, előnyös szabásvonalak, fazonok Emesétől
  • Sminkoktatás
  • Parfümkészítés
  • Stílusos italok kóstolója gasztro stílus-show keretében
  • Stílusos, egymást építő kommunikáció – csapatépítő játék Alberttal

 

Kérj ajánlatot a cég történetének legszínesebb csapatépítő programjára!

 

Kapcsolatfelvétel

Konferencia előadás a stílusról

A stílus mint téma bármilyen iparág bármely területén tevékenykedő üzletembere számára izgalmas „off-topic” előadás. A sok szakmai megszólalás között kifejezetten üdítően hatnak azok, amelyek nem a konferencia témájához kapcsolódnak, nem szponzorcégek termék- vagy szolgáltatásspecifikus prezentációi, hanem egy átlag üzletember, cégvezető, közép- vagy felsővezető mindennapi munkáját, életét inspiráló színes színpadi showk.

Az Márti és Emese páros előadásai több sikeres hazai konferencia és céges meeting legkedveltebb pontjai voltak. A jó megjelenés, az öltözködés, a színek, az öltözködési etikett minden üzletember, és vezető számára izgalmas témák. Töltsd fel színnel és stílussal rendezvényét az Iconist előadásával és stílustanácsadói standjával!

 

Kapcsolatfelvétel

Márka együttműködések

A stílus mint téma felértékel egy márkát

– stylis szolgáltatás mint promóciós fődíj / vásárlás után járó ajándék

– márkanagyköveti együttműködés (olyan márkák esetén, ahol a szín, a stílus, a divat vagy a lakberendezés/home staging adekvát téma)

– céges rendezvényeken stílusszalon / stand megjelenítése színtanácsadással, sminkessel, stílustanácsadással

Kapcsolatfelvétel

Stylist szolgáltatások

Az öltöszködés olyan, mint a hejesirás.  (…)  Az, hogy valaki nem ismeri a szabályokat, nem azt jelenti, hogy más sem. A helyes öltözködés tiszteletet vált ki és a környezetünk felé tanúsított tiszteletről árulkodik.

A munka és vállalkozásfejlesztés mellett a vezetőknek sokszor már nincs idejük és energiájuk saját magukkal foglalkozni. Pedig ők vagy épp a cég ügyfélkapcsolati munkatársai, értékesítői, üzletkötői a cég arcai. A megjelenés fejlesztését, az öltözködés szabályainak helyes alkalmazását, az üzleti öltözködési etikett formáit egyéni vagy céges stílustréningeken oktatjuk.

Kérj információt!

Kapcsolatfelvétel

Arculattervezés

A cég életében az arculat olyan, mint egy terméknél a csomagolás. Ugye ahhoz nyúlsz szívesen, aminek megnyerő, ízléses, igényes a megjelenése. Utána jön a belső tartalom, az íz, a belbecs, de az első benyomás emléke mindig ott marad. Az arculat megtervezése komoly marketinges és stilisztikai feladat, Márta 20 éves marketing múltja és szín- és stílusszakértői képzettsége a garancia arra, hogy céged számára a legjobb arculatot fejlesztjük. Az Iconist saját arculata egy francia design-verseny nyertese lett!

A stílus bizalmat ébreszt és a non-verbális kommunikáció része. Mesél rólad, cégedről, az erődről. Mesélj magadról igényesen, (potenciális) vezető piaci szereplőhöz méltóan!

Kapcsolatfelvétel

Irodatervezés

Nem elég nagynak lenni, annak is kell látszani! Egy stílusos iroda megtiszteli az üzletfeleket és a munkatársakat is. A céges stílus egy integrált rendszer, sok elemből tevődik össze. A piaci szereplőknek a céghez való viszonyulását nagy mértékben meghatározza a környezet, ahol a vállalkozás a látogatóit fogadja, illetve ahova a kollégák mint második otthonukba nap mint nap bejárnak dolgozni.

A stílusos iroda egyszerre belső és külső PR eszköz, sok fontos információt publikál a cég vállalati kultúrájáról és piaci pozíciójáról.

Kérj információt, ajánlatot iroda styling vagy komplett lakberendezésre!

Kapcsolatfelvétel